В град Тетевен се проведе VIII-то издание на фестивала „Здравей, здраве“ Featured

22 Апр 2024
134 times

На 20 и 21 април в гр. Тетевен се проведе фестивалът „Здравей, Здраве“. Това беше 8-то издание на събитието, което премина под мотото „Свободата е за смелите“. Фестивалът се организира от Организационен съвет – Тетевен, Фондация „Идея Вита“ – София, с подкрепата на Община Тетевен.

Събитието започна с шествие на участниците, което завърши пред сградата на Общинска администрация. Там знамето на „Здравей, здраве“ – Тетевен, бе предадено на кмета на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, която малко по-късно приветства организаторите и участниците във форума.

Сърдечно поздравявам всички за енергията и ангажираността, които влагате, за да организирате това събитие и да споделяте своите знания и опит за здравето и здравословния начин на живот във всичките му аспекти, каза д-р Бояджиева по време на откриването на мероприятието.

Нека фестивалът бъде източник на вдъхновение и мотивация за подобряване на нашето здраве и благополучие. Желая Ви най-вече здраве, успех, щастие и много поводи за радост, каза още кметът на Тетевен.

Преди старта на събитията, заложени в програмата, д-р Бояджиева имаше възможността да награди учениците и техните ръководители от община Тетевен, включили се във фестивала, поемайки предизвикателството да се запознаят и да изписват думи на Глаголица.

Събитието премина с разнообразна програма, която включваше – лекции, презентации, паневритмия и през двата дни, изложение, концерт, полезни практики, туристически поход и др.

Каузата на фестивала „Здравей, Здраве“ е да популяризира здравословния начин на живот във всичките му аспекти: физически, емоционален, ментален и духовен, както и да стимулира използването на здравословни стоки и услуги.

Last modified on Понеделник, 22 Април 2024 13:37
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню