Ново начало за Община Тетевен - новоизбраните кметове и общински съветници положиха клетва

12 Ное 2015
2355 times

  На 11 ноември в Община Тетевен бе поставено едно ново начало – да си пожелаем то да е успешно и плодотворно. На провелото се тържествено първо заседание на Общински съвет,  клетва положиха новоизбраните кметове и общински съветници. Клетвата бе положена пред зам. областния управител Георги Терзийски, в присъствието на новоизбрания областен управител Ирина Митева, която с радост приветства предшественичката си д-р Мадлена Бояджиева с новата й длъжност.

  След подписване на клетвения лист, символите на града получи избраният за кмет на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева. Да я подкрепят в новото й начинание, в залата бяха  и  зам. областният управител  Драгомир Кавалски от Тетевен, членовете на ОИК – Тетевен, представители на институции и жители на oбщина Тетевен.

  Важна част от дневния ред на първото заседание бе изборът на председател на ОбС- Тетевен. С 14 гласа "ЗА" на длъжността  председател бе избрана Мария Стойчева от квотата на ПП ГЕРБ - общински съветник в предишния управленски мандат и дългогодишен директор на Дирекция „Социално подпомагане“ - Тетевен.

  С красив букет и пита с мед служителите на общинска администрация посрещнаха новия кмет на Община Тетевен, като заявиха пълната си подкрепа и желание за работа.  Д-р Бояджиева благодари на жителите на Община Тетевен за доверието, което й гласуваха и обеща да направи всичко по силите си да го оправдае.

Last modified on Четвъртък, 12 Ноември 2015 14:59
Rate this item
(0 votes)

Тетевен

 bottom logo teteven new green

Актуално от Общински съвет

Архив Отчети

Отчети

За региона

  Меню